Εταιρεία

Ποιοι Είμαστε

Η CONSULTECH ιδρύθηκε το 2017 με έδρα την Χαλκίδα, από στελέχη με πολυετή πείρα στον τομέα της πληροφορικής με όραμα την παροχή ητας προϊόντων τεχνολογίας, υπηρεσιών και λύσεων προς τους πελάτες της για την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος τους.

Όλες οι ενέργειες των εκπροσώπων της εταιρείας αποσκοπούν στην απόλυτη ικανοποίηση και στην παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας.

Η δημιουργία, η διατήρηση και η συνεχής ενδυνάμωση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες αποτελεί διαρκή επιδίωξη. Με το πέρας των χρόνων καταφέραμε να γίνουμε μια ομάδα και συνεχίζουμε δυναμικά να εξελισσόμαστε. Επενδύσαμε διαχρονικά στο ανθρώπινο δυναμικό μας και την εξειδίκευση του και φτιάξαμε μοναδικές ομάδες εργασίας που είναι υπεύθυνες για την επιτυχία μας. Χάριν της συσσωρευμένης εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της η CONSULTECH κατάφερε να αναπτυχθεί ταχύτατα και να γίνει μια από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου σε Εύβοια & Βοιωτία.

Η CONSULTECH δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με βασικότερες της μηχανογράφησης επιχειρήσεων, Υπηρεσίες Δικτύων, Τηλεφωνικά κέντρα, lt Support, Consulting, Office automation.

Σκοπός μας είναι η εφαρμογή λύσεων που δημιουργούν συνθήκες προόδου και εξωστρέφειας για τους πελάτες μας, που θα τους εξασφαλίζουν τη μέγιστη αποδοτικότητα των λύσεων και τη διαχρονικότητα της επένδυσης σε αυτές.

ΒΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, υπεύθυνος πωλήσεων, 18 έτη στον χώρο της πληροφορικής
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΝΗΣ, τεχνικό τμήμα 15 έτη
ΛΑΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, τεχνικό τμήμα 15 έτη

Ο Στόχος μας

Ο στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε εξελιγμένα και αξιόπιστα πληροφοριακά συστήματα υψηλής ποιότητας για τους συνεργάτες μας που θα τους παρέχουν συνεχή αύξηση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας με μοναδικο γνώμονα την ικανοποίηση τους για μια επιταχυμένη και μακροχρόνια συνεργασίας.

Close
Καλέστε μας τώρα!
flag icon